VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSE EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL A RUBBER-POL KFT.-NÉL

SAJTÓKÖZLEMÉNY

VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSE EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL A RUBBER-POL KFT.-NÉL
2012 / 11 / 05

Európai Uniós forrás igénybevételével új, AIRmatic-Jet HP100 hidraulikus lemezmegmunkáló gép került beszerzésre a Rubber-Pol Kft. vasvári székhelyére. A vállalkozás az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati felhívásra benyújtott projektötlet szerint valósította meg beruházását, melynek összköltsége 23.900.000 Ft volt, ehhez 10.000.000 Ft vissza nem térítendő és 10.000.000 Ft visszatérítendő támogatást nyert.

A vállalkozás 2012.-ben kezdte meg működését, folytatja tevékenységét. A vállalkozás bővítésének, sikerességének alapfeltétele a megfelelő, modern eszközök rendelkezésre állása.

A pályázat keretén belül beszerzett eszköz lehetőséget biztosít a vállalkozásnak arra, hogy olyan megrendeléseket elfogadjon és teljesítsen, melyek hozzájárulnak a vállalkozás növekedéséhez és dinamikus fejlődéséhez.

A megvásárolt lemezmegmunkáló gép modern eszköz, hozzájárul a modern elvárások, megrendelői igények kielégítéséhez, teljesítéséhez.

A támogatás igénybevételével megvalósított beruházás nyomán, a beszerzést követően a vállalkozó piaci részvételének megerősödését, vállalkozásának fejlődését várja, ezáltal biztosítva hosszú távú működését.